Fotók

showshowshowshowshowshow

Versenynaptár

« September 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

42 - 6 = 36 Versenyző indult szombaton !

 


Versenyzőink között köszönthettük Józsa Imre művész urat, Kővári Dani-t, Steinhacker Robi-t, Huszti György-öt, Bodor tanárurat és Gergőt (Pga tranee oktató társam), valamint még sok, más golfpályákról ismert golfozót.

Az Angliában
frissen végzett Alfred Hartig (teaching professional), aki az angliai World Golf Teaching Federation tagja, szintén ellátogatott meghívásomra hozzánk, egyik junior tanítványával. Versenyünkön mindketten részt vettek.

A kísérőkkel
és a kimondottan vacsorára érkezőkkel együtt, estére megtelt a klubházunk, ahol erre a célra, 56 ülőhelyet alakítottunk ki 7 körasztalnál...

A verseny végül
az utolsó pillanatban ért véget, már-már helyi szokás szerint, szürkületkor.
Még szerencse, hogy a shut gun start (pisztoly híján, elvitte az éjjeli őr), ebben a műfajban ritka, óraigazításos rajtra már 13.30-kor sor került. A 9-ből 8 szakaszon, egyszerre indultak a 3-as flight-ok, így még éppen be tudták fejezni a versenyt. Volt 4-es flight is...

Sajnos az idő nem
teljesen úgy alakult, ahogy rendeltük, bár reggel még úgy nézett ki, de a versenyzők szerint kibírható volt. Szerencsére nem esett és hideg sem volt annyira, vagy csak nem érezték? Lehet, hiszen játékosainknak folyamatosan gondoskodtunk hideg, meleg, ital utánpótlásról a pályán körbejárva...A tea és a pálinka holtversenyben végzett az első helyen.

A vacsorát megelőzően kihirdetésre kerültek a Sunday Morning Golf Cup nyertesei, akik 8 fordulón át versenyeztek a nem kevésbé ígéretes díjakért, mint az éves full, VIP tagságiért, amely  ingyenes gyakorlópálya használatot is magába foglal, jelentős zseton kedvezménnyel, 150.000 Ft értékben. Közülük sokan most is jeleskedtek, talán nem véletlenül.

A szezonzáró verseny kezdő játékos (a par3-as pályán 2 kör) kategóriában, a rájátszásban Hujber László (Lehoczky Gábor tanítványa) jeleskedett, aki párjával egy hétvégét tölthet el a visegrádi Royal Club Wellness Hotel-ben félpanzióval és természetesen korlátlan golfszimulátor használattal. A második helyezett: Peternelli Oszkár (Bősze István tanítványa) lett, a harmadik helyezett: Viola Gábor (Lehoczky Gábor tanítványa) lett, aki nemrég kezdett el golfozni.

A 9 lyukas verseny nyertese: Salamon Csaba lett, aki szintén eltölthet egy kellemes hétvégét a visegrádi hotelben. Második helyen Szabó Gábor (Zsákai Öcsi tanítványa) végzett, míg a harmadik helyre Aszódi Zoltán (Fodor Kriszta tanítványa) érkezett, kitűnő játékkal.

Gyors eredményhirdetés
, tökéletes időzítésű vacsora, finom ételek, italok, pezsgőkoktél, díjeső, így kell lezárni egy golfszezont !

A vacsorát követő
karaoke teljes siker volt, így a golfszimulátor és a casino, érthetően nem váltott ki számottevő érdeklődést.
Vendégeink jól érezték magukat és sokan közülük már előre tisztázták, hogy ki, mikor fog indulni Tunéziába, az általunk szervezett február végi golftáborba.

A megjelentek elismeréssel nyilatkoztak a greenek jó állapotáról és már előre látni vélték a tavasszal kizöldellő, kitűnően öntözött, széles, hosszú fairway-einket.A következő szezonban úgy érzem sokan fognak visszalátogatni….Érdemes lesz !

Képgalériánkban hamarosan képeket láthatnak majd az eredményhirdetésről....

Kövess minket

Maps

loading map...
Click item below to move to