Fotók

showshowshowshowshowshow

Versenynaptár

« June 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Legkedveltebb

Pest első golfcentruma

 

St.Lőrinc Golf Club

A St.Lőrinc Golf Club az M5-ös autópálya kivezető szakasza és a Szentlőrinci úttal határos közel 40 hektáros sík területen nyitotta meg kapuit 2010-ben. A 9 szakaszos park pálya a belvárostól mindössze 15 percnyire, a Dél-Pesti kórház utcája (XXIII.kerület. Köves utca) végén található.Az öt elütőről játszható 9 lyukas, par 36-os golfpálya 3242 m hosszan a kihívásokat kedvelő golfozóknak, versenyzőknek, a férfi elütőről 3064 m, míg a női közeli elütőről 2584 m a pálya hossza, ahonnan a szenior hölgyek és a 12 év alatti lányok játszatnak hendikepminősítő köröket.

Magyarországon először nálunk találhatóak a US. Kids által ajánlott szakaszhosszakkal kijelölt családi elütők, amelyek az életkori sajátosságoknak megfelelően lettek felmérve. Gyerekek már 7 éves kortól játszhatnak a "nagy" pályán, nekik a teljes, par 36-os pálya, mindössze 1372 m hosszú. Hasonlóan lettek kialakítva a 8-10, a 10-12 és a 12-14 éves korosztálynak is az elütői. Így sokkal pontosabban mérhető a gyerekek fejlődése.

A gyakorló golfozóknak: 3 szakasz, par 3-as gyakorló pálya áll a rendelkezésére, amely nyáron kivilágítható, így egy kellemes nyári estén is használható.

A fedett, 18 állásos 270 m hosszú, majdnem 100 m széles driving range-en és a két 9 lyukas putting greenen tudnak gyakorolni a golfozók és a tanulók.


A kényelmes, igényesen kialakított klubház, a közvetlen előtte elhelyezkedő, két hektáros tóval várja az idelátogatókat. A tó partján napozni és horgászni is lehet, a nyári időszakban pedig fürdőzésre is alkalmas.A tó partján felépített játszótér, mediterrán konyha és a fedett 150 nm-es nyári pavilon minden igényt kielégít. Ezek tökéletes helyszínek lehetnek családi összejöveteleknek, születésnapoknak, esküvőknek, vagy egy céges találkozó helyszínének.

A pálya mindössze 2 év alatt épült fel, biztos pénzügyi alapokon áll, mivel a privát befektetők saját tőkéből létrehozott vállalkozása.

A tulajdonosok és a golfklub vezetőjének közös, határozott szándéka, hogy egy szélesebb rétegek számára is elérhető sportcentrum jöjjön  létre, ahová nem csak a golf hanem a családias klubélet miatt is jönnek majd az érdeklődők.

Fontosnak tartjuk, hogy lehetőséget biztosítsunk mindenkinek, aki szeretne megismerkedni a golffal, mint sporttal, mint az egészséges életmód, a rekreáció, ma ismert egyik leghatékonyabb eszközével és nem utolsó sorban, mint társasági időtöltéssel.                                                                                                                                                                                           

Pályánkon, mindenkit szívesen látunk, aki a golfot, mint sportot, mint társasági programot a szabadban, jó levegőn, szeretné megismerni mindezt méltányos, szélesebb rétegek számára is elérhető áron.


Árainkat, oktatási csomagjainkat tudatosan úgy alakítottuk ki a klubunkban működő Hahn Golf Akadémiával, hogy bárki kipróbálhassa és gyakorolhassa, ezt a világon oly sokak által heti rendszerességgel művelt sportot. 

Gyermekek számára indítandó tanfolyamokon szeretnénk minél több gyermeknek megmutatni ezt az igazán szép, egyéni sportot. A Magyar Golf Szövetséggel közösen, a SNAG felszerelések segítségével szeretnénk az Iskola Golf Programot a lehető legjobban népszerűsíteni a környékbeli iskolákban, hogy a golf már fiatal korban egy sportolási alternatíva legyen a gyerekek számára.

Felnőtteket, gyerekeket, családokat is várunk a klubba kikapcsolódni, játszani és természetesen golfozni!


  Mert golfozni jó!

Kövess minket

Maps

loading map...
Click item below to move to