Fotók

showshowshowshowshowshow

Versenynaptár

« April 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Legkedveltebb

Nyitólap

A Budapest St.Lőrinc Golf Club és a St.Lőrinc Vietnami Golf Club barátságos klubcsapat mérkőzése

 

A verseny helye és ideje:       St.Lőrinc Golf Club, 1238 Budapest, XXIII. Szentlőrinci út 19-21.
A klubcsapat meccsjátszma napja és időpontja:

2016.06.12. vasárnap 13:00 óra.

A verseny indítása:    a St.Lőrinc Golf Club 2x9 szakaszos par 72-es pályáján, standard elütőkről, 13:00 órától, az 1-es elütőhelyről 6 percenként soros indítással, 2 fős párokban. A benevezett versenyzőknek legkésőbb a verseny előtt egy órával be kell jelentkezniük a recepción.

Résztvevők:    A versenyre csak a Budapest St.Lőrinc, illetve a St.Lőrinc Vietnam Golf Club tagjai jogosultak, 54-es hendikepig. Mindkét klubból azonos számú versenyző párosával vehet részt a mérkőzésen. A pár nélkül maradó játékosok versenyen kívül játszhatnak.

A verseny játékformája:       Páros mérkőzés (single match play), 18 szakaszon, bruttó ütésre, előnyadás nélkül, életkornak és nemnek megfelelő standard (piros, kék, sárga) elütő helyről. Hendikep módosítás nem lehetséges. Egy mérkőzés véget ér, ha a páros valamelyik tagja annyira vezet, hogy a 18 szakaszon már nem hozható be (azaz a nyert és vesztett szakaszok különbsége nagyobb, mint a hátralévő szakaszok száma). Ha valamelyik meccs a 18. szakaszon sem dőlt el, akkor rájátszás nincs, a meccs döntetlennel végződik.

 

A párok sorsolása:     A versenyben párok játszanak egymás ellen meccset. Minden pár egy BSLGC és egy SLVGC klubtagból áll. A benevezett versenyzőket klubonként külön-külön hendikep szerint növekvő sorrendbe állítjuk. A sorsolás rendje a következő:

·         A legalacsonyabb hendikepű vietnami és budapesti kerül az első párba.

·         A második legalacsonyabb hendikepű vietnami és budapest a második párba.

·         Hendikep sorrendben a következők a harmadik párba.

és így tovább, míg

·         A legmagasabb hendikepű vietnami és budapesti az utolsó párba.

A páratlanul maradó játékosok versenyen kívül játszhatnak.

A verseny eredménye:           A két klub versenyzői egy-egy BSLGC, illetve SLVGC klubcsapatot képeznek. A klubcsapatok minden tagja egy meccset játszik, a másik klubcsapat egy tagjával a fenti sorsolás szerint. A csapat eredménye a csapattagok által játszott meccsek eredményéből adódik:

·         Minden nyert meccs után a csapat kap           1 pontot

·         Minden vesztett meccs után a csapat kap       0 pontot

·         Minden döntetlen meccs után a csapat kap    1/2 pontot

Az így szerzett pontok összege képezi a klubcsapat eredményét. Az a klub nyer, amelyiknek több pontja van. Azonos pontszám esetén a két csapat első páros eredménye dönt ha az is döntetlen ajkkor a soron következő eredmény, amíg el nem dől hogy melyik csapat nyer.

Díjazás:          A verseny csapatépítő barátságos mérkőzés a két klub között. Díjazása egy darab vándor serleg és a dicsőség.

Nevezési díj: 5000Ft 

Nevezési határidő: A verseny időpontját megelőző nap, 2016 június 11. szombat 12:00 óráig a klub recepcióján személyesen vagy telefonon: 06/1/ 951-31-52, 06/30/299-25-16

Versenybizottság: Nguyen Duc Thuan ,Khuc Xuan Hoa,Bartha Ferenc és Bodor Gergely.
A Versenybizottság döntése végleges, ellene fellebbezésre nincs lehetőség!

Versenyfeltételek:      A verseny az R&A Rules Limited szabályai, a Magyar Golf Szövetség versenyszabályzata, valamint a St. Lőrinc GC. Helyi szabályainak megfelelően kerül megrendezésre.

 

A Versenybizottság a változtatás jogát fenntartja!

Kövess minket

Maps

loading map...
Click item below to move to